School beperkt bereikbaar

Hierbij informeren wij u over de bereikbaarheid van de Antoniusschool tijdens de werkzaamheden aan een deel van de Heumenseweg op maandag 17 t/m woensdag 19 oktober Het gaat om de Heumenseweg vanaf de kruising Gommarius Messtraat (ook de kruising zelf) tot en met de inrit naar het skicentrum en St. Frans. De Antoniusschool ligt aan deze weg. Wat betekent dit voor u? . Maandag 17 oktober start de aannemer met de werkzaamheden aan de weg. Wilt u uw kind(eren) naar school brengen of ophalen? Dat kan. De weg is afgezet, maar de basisschool is voor u bereikbaar. U kunt dus doorrijden. Er staat een verkeersregelaar bij de machines van de aannemer. Hij/zij helpt u om de werkzaamheden heen, zodat u bij de school kunt komen. . Dinsdag 18 oktober kunt u tot 9. 00 uur de school bereiken. Daarna is de weg voor al het gemotoriseerd verkeer gesloten, dus ook voor u. U kunt wel de school met de fiets ofte voet bereiken. De aannemer werkt tot 14. 00 uur. Na 14. 00 uur is de weg weer open voor iedereen. . Woensdag 19 oktober voert de aannemer de laatste werkzaamheden uit. U kunt de Antoniusschool gewoon bereiken. Er staat een verkeersregelaar bij de werkzaamheden. Volg eventuele aanwijzingen op.

under construction

Geef een antwoord