Alternatief schoolreisje groep 1-2

De kleuters hadden er veel zin in , maar de eeste schoolreisdag is door dreigend onweer en weerswaarschuwingen (code geel) , gecombineerd met een te kleine opvangcapaciteit op de Blije Dries niet door gegaan. De uitwijkdag is, letterlijk, in het water gevallen doordat het steeds bleef regenen, waardoor de toestellen en het gras en daarmee ook de kinderen erg nat zouden worden. Ook nu was de opvangmogelijkheid, binnen, bij de Blije Dries beperkt..Als alternatief is gekozen voor een leuke schooldag op school met spelen, spelletjes in de gymzaal, een film, wat lekkers en een picknick (met gefrituurdekipnuggets erbij!!!!)
De kinderen hebben het ook leuk gehad, zo hoorden wij de volgende dag van henzelf in de klas terug.
Klik
hier voor de foto’s

Geef een antwoord