BSO volgend schooljaar op de Antoniusschool?

Die vraag leeft momenteel bij een aantal ouders van de Antoniusschool.

Op woensdag 18 mei was een groep van ca 15 ouders in gesprek met ons, Femke van Kolck en Marlien Joosse van de eerste stap om te horen of dit mogelijk is.

Ook de eerste stap ziet een duidelijke meerwaarde in een BSO gevestigd in de Antoniusschool, in een mooie omgeving met veel speelmogelijkheden. Of deze wens werkelijkheid kan worden hangt af van het aantal kinderen dat hiervan gebruik gaat maken.

Graag roepen we alle geïnteresseerde ouders op, zich zo snel mogelijk aan te melden voor een BSO op de Antoniusschool. We hopen op voldoende aanmeldingen zodat we het plan verder kunnen ontwikkelen (pas wanneer u een overeenkomst ondertekent is een plaatsing definitief).

Nu zijn er 16 kinderen die gebruik maken van de BSO, wij hebben ongeveer 40 kinderen nodig om (op enkele dagen) te kunnen starten, dan is er voor kinderen in de verschillende leeftijden samenspel met vriendjes en vriendinnetjes.

Opvang is mogelijk voor zowel 52 weken, 40 weken en 48 weken. Als eindtijd van de BSO kan gekozen worden voor 17:30 of 18:00 en voor schooljaar 2016-2017 kan dit ook tot 15:30 uur.

We bieden kinderen hele leuke activiteiten aan op diverse gebieden (dans, sport, techniek etc.) en stimuleren uiteraard ook het door kinderen zelf gekozen spel. Voor kinderen is de BSO daarom echt een verrijking!

Aanmelden kan eenvoudig via:

Link aanmeldfomulier of ga naar de website www.deeerstestap.nl onder de kop formulieren.

Wij hopen op heel veel aanmeldingen!

Met vriendelijke groet,

Femke van Kolck en Marlien Joosse,

Kinderopvang de eerste stap

Logo Eerste Stap

Geef een antwoord