Nationale Rekendag 2013

Op woensdag 17 april hebben de groepen 1 t/m 7 meegedaan aan de rekendag. In alle groepen waren de kinderen aan het rekenen in het thema spel en spelen. In een circuitvorm hebben de kinderen allerlei rekenopdrachten in dit thema uitgevoerd. Dit varieerde van een hoepelrun in de groepen 1 en 2, het flessenspel in de groepen 3 en 4, het berekenen van de snelheid van een achtbaan in de groepen 5 en 6 tot het meten van de inhoud van de zandbak in groep 7. De kinderen waren enthousiast en beseften dat rekenen ook heel erg leuk kan zijn. Voor zowel de kinderen en leerkrachten is deze dag volgend jaar voor herhaling vatbaar.

het berekenen van de snelheid van een achtbaan in groep 5

De foto’s kunt u ook weer op de website vinden of door hier te klikken.

Geef een antwoord