Welkom op de website van de Antoniusschool in Alverna.
Op onze site vind je heel veel informatie over onze school.
Veel lees- en kijkplezier!

Antonieuws nummer 11

Het nieuwste Antonieuws staat weer online, met daarin onder andere foto's en natuurlijk de uitslag van zowel het praktische als het theoretische verkeersexamen!

Leuke compilatie over de Kindergemeenteraad.

Ook dit jaar heeft de Antoniusschool deelgenomen aan de kindergemeenteraad. Via onderstaande link vindt u een leuke impressie over de gang van zaken.

https://www.youtube.com/watch?v=NCFWKAaLo-k

Praktisch verkeersexamen

VVN afdeling Wijchen organiseert dit jaar het praktische fietsverkeers-examen op maandag 13 April 2015 . Ook dit jaar is de start vanaf de Brandweer aan de Bronckhorstlaan 5 in Wijchen. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers is Wijchen één van de weinige grote plaatsen in Nederland waar deze verkeersexamens nog gehouden kunnen worden.

 Op donderdag 16 april 2015 wordt voor de groepen 7 van vrijwel alle basisscholen in het land het jaarlijkse schriftelijk Verkeersexamen georganiseerd. Veilig Verkeer Nederland verzorgt dit Verkeersexamen al sinds 1932. Met dit initiatief wil Veilig Verkeer Nederland goed verkeersonderwijs stimuleren.

NEC Scholenactie

N.E.C. biedt alle scholieren uit Nijmegen e.o. de  mogelijkheid aan, om met korting kaartjes te  bestellen voor de wedstrijd N.E.C.-Almere City  van 19 april om 14:30 uur. De kaartjes kosten  voor kinderen t/m 14 jaar €6,- en voor  volwassenen €8,- Normaal kosten de kaarten  respectievelijk €8,- en €12,-  De kaartjes zijn te  bestellen via deze link. Er wordt via Ideal  afgerekend en de kaarten worden direct  verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. 

NEC scholenactie 

Paasontbijt

Op donderdagochtend 2 april, gaan we met alle kinderen genieten van een heerlijk Paas-ontbijt buffet.
Op deze ochtend brengt ieder kind ca. 10 thuis gemaakte kleine hapjes mee voor zijn/haar groep, liefst mooi op een bord of schaal gepresenteerd.
Alle hapjes sámen vormen voor elke klas een feestelijk en divers samengesteld  PAAS-buffet, waar iedereen zelf uit mag kiezen.
Iedereen brengt zijn / haar eigen bestek mee (graag naam er op!) 
Voor borden en bekers wordt op school gezorgd.
Op woensdag 25 maart komen bij de klassen intekenlijsten te hangen, waarop u en/of uw kind kunnen aangeven welke hapjes u gaat verzorgen. 

Groep 5/6 bestormde het kasteel van Wijchen

Als aftrap van het thema "De Middeleeuwen" van Alles-in-1 heeft groep 5/6 een bezoek gebracht aan het kasteel van Wijchen.

In Antonieuws nr. 9 staat een mooi verslag hierover. 

Maar ja, meestal zeggen beelden meer dan woorden en gelukkig hebben we de foto's nog.

Waar zetten we het kasteel? 

Foto's carnaval online

De foto's van het geweldige Kwêkersbal staan weer online. Veel plezier met nagenieten!
De foto's vindt u hier
Kwêkersresidentie 
Inhoud syndiceren