Welkom op de website van de Antoniusschool in Alverna.
Op onze site vind je heel veel informatie over onze school.
Veel lees- en kijkplezier!

Afsluiting thema Vriendjes

Vandaag hebben de kleuters de versjes en liedjes die ze geleerd hebben van het thema Vriendjes opgevoerd voor de peuters van juf Sandra en Betsie. Het was erg leuk om  de kinderen zien te genieten.

Kleine aanpassingen op de site

Ook dit schooljaar gaan we verder met het verbeteren van de website. Zo is er het tabblad praktische zaken bijgekomen. Hier vindt u onder andere het jaaroverzicht van vakantie- en studiedagen.

site under construction 

De scholen zijn weer begonnen

de school is weer begonnen

Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen en fietsen veel kinderen een nieuwe route naar school. U en andere verkeersdeelnemers zien na lange tijd weer schoolgaande kinderen op de weg. Met de actie 'De scholen zijn weer begonnen' maakt VVN u extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe beter iedereen rekening houdt met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid.

Cultuurdag 2015

Afgelopen donderdag is er voor de allereerste keer een Cultuurdag gehouden. In de ochtend waren er voor alle groepen twee workshops. In de middag was er een vossenjacht  door het dorp en na afloop gaven alle groepen een spetterd optreden, waarbij ze lieten zien wat ze 's ochtends tijdens  de workshop geleerd of gemaakt hadden. Dank  zij de vele hulp van ouders was dit een zeer geslaagde dag. Klik hier voor de foto's

  cultuurdag

 

 

Vrijdag 3 juli "Hitterooster"

Omdat het in en om school erg warm aan het worden is, hebben wij besloten om morgen, vrijdag 3 juli, te werken volgens een 'hitterooster'. Net als veel andere scholen in Wijchen vullen we dit in met een continurooster.
Dit wil zeggen dat morgen:
- alle leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 om 12.15 uur op school blijven,
- we meteen na de lunchpauze aan het middagprogramma beginnen,
- de kinderen vanaf 14 uur vrij zijn, 
- kinderen voor wie ouders geen opvang kunnen regelen, op school door een leerkracht worden opgevangen tot 15.30 uur. 

Groep 4/5 wint mooie prijs.

Op woensdag 24 juni werden twee basisscholen in Wijchen op een leuke manier overvallen!

Een vrolijke delegatie vanuit ’t Mozaïek verraste de winnaars van de Kijkdozenwedstrijd die ter ere van de Opening van de Huiskamer was georganiseerd.

Lees het hele artikel hier. 

verkeerssituatie gewijzigd

Afgelopen zaterdag is er een aantal ouders druk in de weer geweest om een begin te maken met een veiligere verkeersomgeving bij de school.

Meer info hierover is terug te lezen in diverse Antonieuwsedities van de afgelopen periode.

Er is al een hoop werk verricht, maar we zijn nog lang niet klaar. 

Tot die tijd het meer dan vriendelijke verzoek om je  aan de verkeersafspraken te houden die gelden rond de school.

Dus parkeren op de onverharde parkeerplaats, geen kinderen uit laten stappen op de Heumenseweg, de kinderen voldoende ruimte geven om de fietsenstalling te verlaten, etc.

Inhoud syndiceren